بخشی از زندگی بانوی ژاپنی شیعه شده را با هم از زبان خودشان بخوانیم.
در مورد اسلام شروع به مطالعه و تحقیق کردم و فهمیدم دین اسلام دین جهانی، کامل و زیبایی است. قبل از اینکه به اسلام مشرف شوم بودایی بودم و با مسیحیت نیز آشنایی داشتم چون عموی من به مسیحیت گرویده و کشیش شده بود و چند سال سعی میکرد من را مسیحی کند به همین دلیل با انجیل و کلیسا آشنایی داشتم بعد از حادثه 11 سپتامبر بر روی ادیان و مذاهب مطالعه و با اسلام مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم دین صحیح، اسلام است. با خواندن ترجمه قرآن حتی انجیل را بهتر فهمیدم و این نشان میداد قرآن دین کاملتری است.
طی سفر به کشور کره جنوبی خانم مایایی سنی حرف عجیبی به من زد، گفت: فکر نکن همه کسانی که ادعای اسلام دارند، مسلمان هستند، همانند مسلمانان ایرانی، برخی مردم عراق و بحرین. متوجه منظور این خانم نشدم و در اینترنت در این رابطه تحقیق کردم و فهمیدم منظورش تشیع است، قبل از این به تفاوت داخلی بین مسلمانان دقت نداشتم، تحقیق کردم با شیعیان و اهل سنت در اینترنت گفتوگو کردم و متوجه شدم تشیع در گفتار و هم در رفتار به قرآن نزدیکتر است و علاقه من به این مذهب بیشتر شد. سایت دعایی به زبان انگلیسی پیدا کردم و واقعاً عاشق این دعاها شدم و چون در ژاپن تنها بودم و با خانواده غیرمسلمان زندگی میکردم برخی مواقع این محیط برای من سخت میشد و احساس تنهایی داشتم اما هر زمان دعا میخواندم حس میکردم، معصومین دعا را برای ما روایت کردند انگار درس خصوصی به من میدهند و من تنها نیستم و به طور خصوصی دین را به من یاد میدهند، وقتی دعا میخواندم احساس تنهایی نداشتم و با فضائل امام علی(ع)، اهل بیت(ع) و با رویداد غدیر آشنا شدم و در قرآنی که زبان ژاپنی چاپ شده بود تحریفهای را پیدا کردم و کتابهای خوبی در این رابطه خواندم مثل "شبهای پیشاور" و کتابهای آقای "محمد تیجانی" که تونسی هستند و اهل سنت بودند و شیعه شدند و کتابهای ایشان هم خیلی خوب بود، استفاده کردم و متوجه شدم همان آیههایی که ترجمه آن را اشتباه نوشتند مربوط به حقانیت اهل بیت(ع) است و فهمیدم داستان چه است و واقعاً از ته دل متوجه شدم من برای اینکه پیرو قرآن شوم، مسلمان شدم ولی بعداً فهمیدم اهل بیت(ع) نداشته باشم نمیتوانم پیرو واقعی قرآن باشم و به این شکل الحمدلله به تشیع و مکتب اهل بیت(ع) هدایت شدم.
بعد از اینکه به ایران آمدم با ولایت فقیه، حضرت آقا و شهید سلیمانی آشنا شدم واقعاً به این شهید افتخار و همیشه دعا میکردم . . . "
متن کامل گفتگوی خانم فاطمه هوشینو را از اینجا بخوانید
منبع: خبرگزاری فارس
درباره این سایت